Apa si fara sapun face minuni

Ca in metrou / autobuz / tramvai miros 1 din 2 subrate nu mai mira pe nimeni, mai ales pe cei care produc disconfortul nespalandu-se decat in zilele de 13. Si doar daca pica martea. Dar macar au decenta sa se spele pe maini dupa ce si-au atins organul? Nu!
Am mai vorbit despre placerea mea de a zabovi pe wc. Ei bine, cat fac asta la camin, la wc-urile comune, in cabinele de langa mine se tot perinda baietii sa-si verse lichidele. Si normal ar fi sa aud asa: 
pasi > scartz > pissssh > flush > scartz > pasi > cissssh. 
In schimb, aud doar asa: 
pasi > pisssssh > pasi.
Ca nu inchide usa nu ar fi o problema. Nici eu nu o fac. Ca nu trage apa e o problema pentru cei care vor veni dupa, asa ca cel care nu a facut-o nu e deranjat de asta. Dar ca nu se spala pe maini e o problema pentru toti, inclusiv pentru el. Pentru ca se duce in camera, mananca prajituri facute de mama colegului si se linge pe degete de zahar vanilat. Mananca o nectarina capatata de la vecinul de vizavi, se moscoleste pe maini si se linge din nou, de data asta pana la cot. De la timpul indelungat ce a trecut de la ultimul dus, ochiul incepe sa-l manance si se scarpina insistent. Nu reuseste sa potoleasca mancarimea, da cu limba pe deget si se freaca din nou la ochi. Si exemplele pot continua.
Cat despre deranjul pe care mi-l provoaca mie: sa moara ma-sa daca nu se spala si da noroc cu mine!
Numai bine si iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (2)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *