As vrea sa-i vad…

Intr-o tara in care o blonda grasa apare mai des pe sticla decat Dan Diaconescu, in care profesorii si medicii sunt trimisi fortat in concedii fara plata, in care omul cu cele mai multe domnii este un pitic complexat de profesie “filozof”, in care iti trebuie 2 cotidiene la wc ca sa nu te plictisesti cand te ca*i, in care omul anului este un fotbalist, in care muzica e dictata de manelisti si un alt pitic, dar de data asta chel si cu ochii verzi (cred), in care pe strada sunt mai multi cacati de caini decat trotuare, in care cea mai curtata cantareata de catre televiziuni e un barbat, in care se intampla multe lucruri pe care nu am timp sa le scriu acum, EI PROSPERA:
PS: sa nu mai aud cliseele “nu mai faceti discriminari” sau “nu mai fiti rasisti”; am tot dreptul din lume sa urasc natia care nu munceste, dar traieste.
(continuarea titlului) …sub daramaturile propriilor palate

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (4)

  • referitor la PS: absolut de acord cu tine, insa nu cred ca exista o natie oarecare, de sine statatoare care traieste si ai carei membri nu muncesc( niciunul dintre ei) deci nu poti uri o astfel de natie, pt ca ea nu exista, ci oamenii in general care traiesc de pe urma muncii altora, iar cu asta sutn de acord.

    Si pentru ca a uri e un vb greu cred ca mai degraba sunt de blamat si ar tbui sprijiniti nu social ci prin gasirea unui loc de munca pt ei, incadrarea lor in mediul social:)

  • poti sa le gasesti orice loc de munca part-time la birou platit regeste. mai bine dau in cap cuiva si apoi il fura… pt ca e mai distractiv asa. subconstientul lor a impamantenit ideea de “inselatorie”. nu ai cum sa-i incadrezi nicaieri !!!

  • mi-ar palcea sa-i putem aduna pe toti in acelasi loc si sa aplicam faza din the simpsons- the movie, cu cupola de sticla. si sa le aruncam de sus o bomba draguta drept multumire. ahh 8->

    in ce zona sunt palatele in devenire din poze?

  • sincer, nu stiu unde sunt facute pozele. le-am gasit pe pruteanu.ro.

    oricum, toate satele de tigani arata la fel si toti au wcu in spatele palatului.

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *