Balul bobocilor de gasca

Sunt destul de revoltat si trebuia sa scriu acum o saptamana despre asta, dar nu am avut timp. Si cand am avut timp, nu am avut chef. Sunt scarbit de balurile bobocilor.
Atata timp cat se cheama “balul bobocilor”, este organizat de facultate si se vand bilete in facultate, de ce mortii lor se poate intra in clubul cu pricina platind aceeasi suma (sau putin mai mare) la intrare? Ca sa intre meltenii sa faca vanzare dobitocilor la doza de suc de 8 ron/ 25 ml.
Sunt 2 tipuri de bal al bobocilor:
– primul, organizat intr-un club de fite, in care vine cocalarul de bani gata, plateste la intrare, are masa rezervata (pentru ca e client fidel) si bea ca porcu, ca sa puna la loc lichidele transpirate pe sub tricoul negru de la caldura creata de aglomeratia in care el vrea sa fie vazut.
– al doilea, organizat intr-un club studentesc, unde se dubleaza preturile (ca doar vine poporu sa bea), in care vine plebea studentiei (studentul la poli care are 26 de ani si se chinuie in anul 2), deja cherchelit de la sticla de visinata adusa de colegul de camera de la el de acasa (din satul Cocorastii Mislii) si incepe sa “agate” fetele si sa caute un fraier cu mustata de flacau de care sa se agate la propriu.
Altfel, am fost impresionat de trupa “Zero”. Cand au inceput sa cante erau 2 stiuleti in ring, iar la sfarsitul reprezentatiei (care m-a surprins si prin durata: 1 ora juma’) s-a umplut ringul.

Comentarii (1)

  • mdeah…si gandeste te ca tu spui toate astea din punctul de vedere al unui baiat..Poate trebuia sa mai adaugi barbatii(baietii) pusi pe vanatoare care au impresia ca daca o fata a venit in club si se distreaza(danseaza) gata e vulnerabila si poate fi abordata foarte usor cu un “Buna papusa! Singurica?!”. Ast un articol si din punctul asta de vedere… hai incearca sa fii fata pt cateva minute ;))

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *