Ce-am mai invatat in club

Update: A nu se intelege ca toti cei care poarta camasa cu dungi sunt cocalari. Dar toti cocalarii poarta camasi cu dungi.

1. Lambada exista si in varianta house. Bine, lambada cheala, pentru ca toata melodia e de fapt un “bum-bum”.
2. Idealul tau in cariera este postul de maestru de ceremonii (mc)? In 5 minute poti deveni unul! Toti seamana cu asta din poza (Geo Da Silva). Orice incercare de a fi original (haine, freza, cuvinte etc) dauneaza audientei. Pana si burta semi-crescuta e un accesoriu ce nu trebuie sa-ti lipseasca. Pune-ti niste conversi in picioare si un tricou sclipicios pe tine, ridica-ti parul putin, cat sa nu para ca esti emo, mananca 2 shaorme si fugi in fata oglinzii si repeta: “Give it up”, “Hands in the air”. Felicitari, ai devenit un mc.
3. Daca vrei sa fii seful sefilor, greul greilor, sfarcul sfarcurilor, ia-ti un fluier la tine si strica melodiile. Sufla cat poti tu de tare si poate gagica de langa tine, enervata, iti va adresa in sfarsit 2 cuvinte: “Du-te dracu!” (varianta soft)
4. Vrei sa fii bodyguard (agent de paza) in club? Vrei sa pari cel care are putere? Nimic mai simplu. Tunde-te 0, lasa-ti putina barba, ingrasa-te si, orice ai face, nu te duce la scoala! Urmand pasii astia, destinul sigur va naste un bodyguard din tine. Pentru ca bodyguarzii nu se fac, se nasc.
5. Ai o camasa cu dungi in sifonier? Perfect. Las-o acolo. Nu te duce cu ea in club. Lumea te poate confunda cu cocalarii. Daca, din greseala sau lipsa de altceva, ai ajuns cu camasa cu dungi in club, ia-ti o bere si, de fiecare data cand vorbesti cu persoane abia cunoscute, ragaie. Asa le demonstrezi ca nu esti atat de fraier ca ceilalti camasari sa te faci praf din 3 sticle de J&B luate la un pret de 3 ori mai mare decat e normal.

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (1)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *