Concertele din Romania nu sunt memorabile

Trupele vin in Romania, zdrangane si pleaca.
Nici macar nu stiu unde vor canta, abia in avion se intereseaza repede unde au concert si in 1/3 din cazuri cand ajung sa spuna buna seara pun un Budapest imediat dupa. Dar nu conteaza asta, lumea stransa acolo a venit pentru muzica, nu pentru a-i testa la geografie. Bine.. mai sunt si idiotii care au venit pentru a-i filma, dar ei nu sunt de luat in seama.
Si dupa formula introductiva incepe spectacolul si toate sunt bune si frumoase. Lumea se distreaza, se simte bine, bea bere la 5-6 lei paharul si totul pare asa cum fiecare a vazut pe youtube ca a fost la alte concerte in alte tari.
Dar 2 ore de muzica trec imediat si ajungi acasa si cauti iar pe youtube “formatia care tocmai a avut concertul concert bucuresti”. Ei bine, in primele 2 zile o sa gasesti doar cateva filmulete ale idiotilor care filmau in fata ta cu maxim un Samsung Chat (idiotii care au filmat cu 5MP+ vor pune pe youtube abia peste 3 zile). Te resemnezi si revezi aceleasi concerte din alte tari si parca-ti dai seama ca nu asa a fost si aseara. Nu a fost acelasi spectacol si, desi au cantat bine, nu s-au straduit sa cante mai bine decat o fac de obicei. Si asta doar pentru ca de la Berlin la Moscova trebuie sa se mai opreasca undeva sa se odihneasca sa cante…
Desi a trecut ceva timp de la concertul lor, eu inca mai am regretul ca nu l-am auzit pe Chester facand asta (intre 4:01 si 4:19):
PS: ce am spus mai sus nu se aplica in cazul AC/DC si Rammstein
PS2: imi cert iertare fanilor Justin Bieber si Florin Salam ca nu au inteles nimic de la titlu pana la PS2.Numai bine si iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (2)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *