Cu chiloti intrati in carne

Scriam zilele trecute despre idiotenia unora. Continui si va prezint cele mai tari 3 treburi din ultimul timp din Romania (pe langa taierea pensiilor & stuff).
1. Politia concediilor medicale! De la gaborii animalelor nu se mai infiintase nici o hidosenie politieneasca. Dar ne-am revenit, iar inutilitatea unora e invers proportionala cu inaltimea bociana. Pe langa faptul ca nu poate face nici un bine, lucru ce ar trebui facut in general de o politie, politia concediilor medicale face chiar muult rau.
Ideea e ca in perioada in care ai concediu medical se presupune ca esti bolnav si stai acasa. Iar idiotii trebuie sa te controleze ca sa se asigure ca esti acasa, bolnav, si ca nu petreci pe mese in cluburi. Dar se intampla sa nu fi acasa si ei sa apara la tine la usa… De aici incepe balamucul. De exemplu, de frica politiei concediilor medicale, o tanti a lasat bilet in usa ca este la doctor si ca nu e nimeni acasa. I-a fost mai frica de acestia decat de posibili hoti care ar fi putut citi biletelul. In fine, ce a facut politia? A luat decizia ca femeia sa nu-si primeasca salariul pe luna respectiva, desi ea are toate actele ce dovedesc ca a fost la doctor! 
Tot in timpul unui concediu medical, sefa politiei concediilor medicale din nu stiu care judet (Dolj din cate imi amintesc) a fost fotografiata mancand inghetata la o terasa. Magnifique… Bineinteles, nu i s-a retinut nici un leu din salariul de mii de lei.
2. Unitatea de primiri urgente de la spitalul Galati are plafonul din sticla! Si nu a crescut din pamant asa. Cineva chiar a gandit-o si construit-o in halul asta. Ce-i drept, e frumoasa, o minune de unitate de primiri urgente. Dar cand ti se face rau pe strada de la caldura, vine ambulanta, te ia si te duce la “mai bine”: peste 40 de grade, numa bine de copt rosii… Magnifique… Bineinteles, nu sunt bani pentru refacerea plafonului.
3. Concurenta la fata de la pagina 3 – ziarul Click.
Am vazut-o in ziar si m-am gandit sa v-o arat si voua… (Dati click pe poza ca s-o mariti)
Magnifique…Bineinteles, ea se considera o devoratoare de aprecieri.
Si ca sa va mearga bine, va intreb:
Ce face ca un part (flatulatie) sa fie amuzant? Sunetul sau mirosul?
Numai bine si iubire 😀

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (3)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *