Cu iz de sarbatoare

Probabil ati bagat de seama widgetul de la Cupa Mondiala…  
Mi se pare ca e cea mai tare competitie din toate cate exista. E mult peste Olimpiada in ceea ce priveste atmosfera. Si unde mai pui ca aici e doar un sport, iar la JO sunt “numeroase” sporturi. 
Inca din ’94 m-am uitat la toate Campionatele Mondiale, Europene si Olimpiadele. Am vazut CM sau CE la handbal, baschet, polo, volei, gimnastica, snooker, hockey, curling, inot, ping-pong, haltere, atletism etc. Dar nimic nu se compara cu Campionatul Mondial de Fotbal. 
Nu-mi dau seama de ce, dar cand incepe Cupa Mondiala imi place atat de mult fotbalul incat ma uit si la Trinidad-Tobago vs Togo. Stiu ca exista sporturi cu mult mai frumoase si mai inteligente decat fotbalul, dar ele nu-mi provoaca atatea emotii ca jucatorii din Ghana care alearga de parca ii fugareste Simba. Sunt constient ca ar trebui sa fac propaganda handbalului, dar nici macar Ada Nechita nu le intrece pe braziliencele aproape goale din tribune. Si cand mai pot sa beau o bere cu baietii si sa vorbim de fotbal fara sa amintim de N’doye, Costea sau Takayuki?
Sper doar sa nu intreaca masura vuvuzelele…
In fine, am ajuns la sfarsit. Si, fetelor, stiu ca nu ati inteles nimic din ce am scris mai sus, dar incercati sa faceti dragoste mai multa pana vineri, ca pe urma aveti o luna sa va satisfaceti singure 😀
Pariez pe Spania…
Numai bine si iubire 😀

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (4)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *