Cu nimic

Tre sa continui pe linia “restaurantelor” fast-food.
Urasc agresivitatea cu care ti se baga pe bag noile (uneori si vechile) produse. Fie Mec, KFC, Burger King etc. Ai si tu 10 lei in buzunar, bani cu care tre sa mai si mananci 2 zile la Moxa (cantina saracilor). Din diverse motive se intampla totusi sa intri in Mec si sa vrei sa-ti cumperi un suc. Doar un suc. Unul singur. Unul. Si te duci frumos sa comanzi. 
– O Fanta medie va rog. (Fanta – preferata mea, medie – raportul cantitate/pret cel mai bun)
– Doriti si cartofi prajiti?
– Nu.
– Atunci doriti noul McWrap?
– NU! UN SUC! ATAT!
M-am ars rau de tot odata, cand tocmai aparuse baconul la Mec. M-am dus sa cumpar 4 hamburgeri si m-a intrebat “draguta” de la casa daca doresc si bacon la ei. Am zis “Da”. Habar n-aveam ca e 2 lei o feliuta de bacon care e de fapt decat coaja, ca in mijloc e mai mult decat transparenta. Ma gandeam ca e ca ceapa si usturoiul la saorma. Vrei, nu vrei, tot atat dai pe ea. M-a intrebat apoi daca vreau una sau doua felii de bacon. Am zis “Doua”. Si asa mi s-au facut mie hamburgerii, de la 12 lei cat dadeam pe ei in mod normal, 28 de lei!!! Mi-a picat fata, am platit, i-am luat si i-am inghitit cu noduri…
De atunci m-am invatat. Orice mi se ofera trebuie sa spun “Nu”. Cand comand stiu exact ce vreau. 
Am fost de rasul curcilor cand am comandat doua McFlurry. Era “poromotie” cu doua McFlurry la 10 lei. Si m-a convins Anca, ca ea e fana Mec, sa beneficiem si noi de placerile oferite de ei. M-am dus si am comandat:
– Doua McFlurry va rog.
– Cu Lion sau Kit Kat?
– Cu nimic.
– Pai trebuie sa luati cu ceva.
– Dar eu nu vreau cu nimic.
– Trebuie sa luati. Ori cu Lion, ori cu Kit Kat.
– Dati-mi ca in poza din oferta.
– Deci un Lion si un Kit Kat.
– Whatever. Orice spuneti dumneavoastra.

– Lion inseamna caramel, Kit Kat inseamna ciocolata.
– Si nu puteati sa ziceti asa din prima?
Cine nu stie episodul din Johnny Bravo cu Cookie Crisis ar face bine sa dea play mai jos. E leit situatiei de la fast-food-uri.

PS: Poza cu baietii via tazd3v

Numai bine si iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (2)

  • :)) tare rau de tot faza cu mai doriti ceva pe langa, daca doream nu-i spuneam eu :))) Mie imi vine mereu sa rad, cand ma duc cer ceva si imi baga replica….ma fascineaza cum se uita apoi la mine. :)))

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *