Cum alegi în viață

1828_14_91

Dezideriu Pătrășcănescu este o cunoștință de-ale mele. E băiat bun, nu deranjează niciodată pe nimeni și, dacă îi ceri ajutorul, face tot ce poate pentru a-ți fi ție bine. Singura lui problemă au fost femeile. De când îl știam eu (și să tot fie vreo 10-12 ani) i-a fost foarte greu să găsească pe cineva cu care să-și împartă diminețile. Asta până acum câțiva ani…

Eram prin 2007. Abia absolvise și își găsise și un job bunicel. Nu câștiga foarte mult, dar îî ajungeau banii să trăiască decent (așa se lăuda el). Fericire maximă… ce să mai. Doar că ajunsese foarte invidios pe toți băieții din jurul lui care-și găsiseră partenere și pe cei care mai dădeau tunuri din când în când. El nu prea reușea să lege nimic. Până la un moment dat când, prin nu știu ce împrejurări, a ajuns să rupă normele… Una azi, alta mâine, două poimâine. Radia băiatul de fericire și toți eram bucuroși pentru el.

Peste un an a dat însă strechea în el: voia să se însoare, “să se așeze la casa lui”. Văzuse că mai toți prietenii lui făcuseră asta și îi era frică să nu rămână din nou în urmă. Așa că ne-a zis că el la vară se însoară (mai erau 4 luni până la vară…) și că trebuie să aleagă una din fetele cu care o mai ardea el din când în când. Ce să-i zici nebunului când deja i se pusese pata pe asta și nu dădea deloc înapoi? Să-l sfătuiești să aleagă măcar ceva bun.

Peste o săptămână ne-am întâlnit să ne povestească despre “pretendente” și să le vedem și noi măcar în poze înainte să facă ăsta vreun pas. Erau trei fete, după cum urmează:

1. Prima era o fată frumușică, cuminte (după spusele lui) și pentru care Dezideriu fusese primul băiat. Lui nu-i prea plăcea că era de undeva de lângă oraș, chiar dacă în rest părea o fată super. Ne zicea că trebuie să “investească” mult în ea ca să o facă fată de oraș.

2. A doua era bună. Ăsta e cuvântul: bună! Dezideriu ne zicea că are și părinți bogați și că l-ar tenta, doar că până acum l-a cam băgat la cheltuieli. Na, fata era plimbată prin lume și trebuia să o țină și el la același nivel.

3. A treia avea țâțe mari. Când ne-a arătat prima poză cu ea, asta ne-a sărit în ochi tuturor, deși nici la față nu era rea. Peste câteva poze era la plajă… Nebunie de fată! Prima reacție a multora a fost “bă, când îi dai sutienul jos, tot așa mișto sunt?”. “Da, frate! E bombă”.

 

După ce a terminat cu povestitul și arătatul, trebuia să-l sfătuim. Mie-mi plăcea de prima, părea că i se potrivește. Câtorva li s-a părut cea mai ok a doua. Era “bună” și avea și bani, deci îl cam făcea om. Dar cei mai mulți au zis că a treia face toți banii. “Măcar pentru țâțele alea și merită să o iei de nevastă”. Ne-am contrazis, ne-am porcăit, ne-am certat. Degeaba! Majoritatea a decis pentru Dezideriu că a treia e cea mai bună pentru a-i fi nevastă.

Peste 4 luni au făcut nunta și toată lumea se uita la mireasă cât de bună era.

 

Azi m-am întâlnit iar cu Dezideriu după ce nu-l mai văzusem de câțiva ani și mi-au venit imediat în minte țâțele nevesti-sii. Și chiar dacă părea apăsat de probleme, am zis să destind atmosfera:

– Ia zi, coa’, ce face nevastă-ta? Tot așa bună a rămas?

– Da de unde?! S-a îngrășat ca o vacă și i-au și picat țâțele la pământ. Dar acum avem 2 copii și nu mai pot să o las…

După 2 minute am luat-o fiecare spre drumul lui, dar tot mi-au rămas vorbele lui în cap. I-au și picat țâțele la pământ…. I-au și picat țâțele la pământ… I-au și picat țâțele la pământ….

 

 

Ai vrut femeie cu țâțe mari, acum stai cu ea și când sunt lăsate.

Ai vrut credit in CHF, acum plătește-ți ratele crescute.

 

 

Numai bine și iubire

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *