Daca nu citesti ce am scris aici se inchide Yahoo

Se inchide Yahoo! Roy Bostock a anuntat ca nu e adevarat!
sau
La fiecare comentariu facut pe facebook, Mark Zuckerberg doneaza 1 cent Minodorei, fetita bolnava de leucemie! Facebook dezminte!
sau
Cine primeste un e-mail cu un atasament numit “chestionarfoarteadevaratpebunedenuepebune.doc” trebuie sa-l descarce, sa-l completeze si sa-l trimita mai departe, altfel risca 13 ani de ghinion! Totusi, nu este adevarat!

Chiar trebuie sa punem botu’ la toate porcariile ce umbla pe net?
ProTV a inceput stirile acu o seara cu
Zvonuri cum ca traficanti de organe din masini cu geamuri fumurii ar rapi fetite si baieti de pe strada in Bucuresti sau din magazine in Cluj umplu retelele de socializare si creeaza panica! Toate s-au dovedit false si nu exista absolut nici un motiv ca familiile sa fie cuprinse de teama!

Adica pentru ca un idiot a spus asta pe facebook
Bună ziua
acum 2 zile s-a furat un copil din zona cringasi la smuls de la mămica lui din braţe şi iau luat un rinichi lau adus înapoi din locul de unde lau luat cu un bilet care scria îmi pare rău şi avea în mânuţă 1500 ron se fură foarte mulţi copii pentru organe de ce nu avertizaţi lumea să ştie toată lumea că se fură copii pentru organe poliţia ce face de nu dă de ei sau furat copii în ultimele 2 luni fără număr şi nimeni nu anunţa nimic. vă rog averizati lumea. (sursa)
trebuie sa ne panicam si sa difuzam la stiri mizerii? OTV face asta de mult timp, dar sa ajunga ProTv-ul sa planga in asemenea hal dupa audienta…
Credeam ca a trecut timpul in care posesorii de cantitati neglijabile de creier reuseau sa raspandeasca mass-uri de genul “s defintzezha yaho dak nu dai m-ai departe massu asta”. Dar s-au trezit cei care au formulat stirile de aseara ca ei nu s-au distrat destul pe mirc si ca trebuie sa recupereze.

PS: Trebuia sa postez mai devreme asta, dar a trebuit sa-mi termin prezentarea pentru licenta. Wadaaap!? 😀

Numai bine si iubire 

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *