Daca vrei un gand prostesc: litoralul romanesc

Nimeni nu isi gandeste actiunile in functie de confortul sau disconfortul celor din jur. Pe toti ii doare la basca atunci cand ar trebui sa se puna in postura celorlalti. Si miserupismul asta nu este specific unei singure statiuni, poate doar virginele litoralului (Corbu, 2 Mai) si batranele la menopauza (Venus, Saturn) sa fie altfel.
Intalnesti peste tot:
1. Cearsafuri goale ce ocupa plaja pana la ora 11-12, cand proprietarilor li se scoala sa vina sa vada soarele.
2. Familii cu copii care iau in arenda parcele intregi de plaja in timp ce in jurul lor se cauta in disperare un loc mititel pentru un prosop.
3. Samantari ce fac gramajoare de coji de nutline la poalele prosupului de cap intins pe plaja, gramajoare ce uneori nu sunt nici macar acoperite la final.
4. Idioti ce tin mese ocupate la impinge tava, la ore de varf. Intai ocupa masa, dupa care se pun la coada ce tine juma de ora… minimum.
5. Alti (sau aceiasi) idioti ce testeaza la impinge tava fiecare chifla cu mana pana o gasesc pe cea potrivita.
6. Alti (sau aceiasi) idioti ce verifica la acelasi impinge tava fiecare lingura si furculita sa nu fie murdara: cu doua degetele se apuca varful si, daca nu corespunde standardelor, se aseaza la loc sa le folosesca fraierii de dupa.
7. Jeg. Mult jeg.
8. Lume care merge printre cearsafuri cu papuci in picioare fara sa-i pese ca poate multora nu le trebuie nisip in cap.

Dar sa nu ne ducem la altii, sa dam banii la noi in tara. Cacat.

Numai bine si iubire

Comentarii (4)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *