Daruiesc, deci iubesc !?!?

A trecut si tocmai d-asta imi permit sa spun despre ea ca, dupa Craciun si Paste, este a 3a prostie a omenirii. Asa cum Nasterea si Invierea moderne ne invata ca trebuie sa fim buni doar in preajma sarbatoririi lor, asa si ziua lui Valentin ne invata sa iubim doar pe 14 februarie! Daca nu daruiesti o perna rosie in forma de inima pe care sa scrie “Te iubesc” (preferabil intr-o limba straina) sau cacatul de ursulet de plus pe 14 februarie inseamna ca nu iubesti! Nu existi! Nu conteaza ca mcdonaldizarea si cocacolizarea sunt procese cu o rata de succes extrem de mare in jurul nostru. Trebuie sa fim prosti pana la capat!
Cupidon, asa cum ne sugereaza americanii, este un gras pitic in chiloti. De ce trebuie sa asimilam asemenea imagini?
O gramada de melteni cu ceafa lata au/ati intrat in hypermarket sau mall direct la raionul sau magazinul cu plusuri avand in minte doar oralul cu care vor/veti fi rasplatiti acasa… Nu condamn oralul, e sanatos uneori, dar poate fi si mai sanatos cand nu vine ca urmare a dragostei de masa. Spre exemplu, incearca in restul anului sa nu te mai scarpini la blana in fata ei si o sa ai parte de senzatii mult mai tari. Gesturile mici, chiar si cele in lipsa, sunt cele care conteaza. Si nu trebuie sa vina in urma a ceea ce se intampla in exterior. Fii diferit, iubeste altfel. Si nu fi diferit in sensul de “sarbatoreste Dragobetele”, ci in sensul de “iubeste tot anul”…

PS: nu dau si in voi, fetelor, pentru ca voi picati in patima cumparaturilor indiferent de “sarbatoarea” care se apropie.


Numai bine si iubire

Comentarii (1)

  • Publicu in delir, s-au ridicat in picioare!! Se fac valuri !! Ooooooleeeeee OOoolleeeeeeee !!
    Aplauze pt Constantin!cand ne intalnim sa imi amintesti sa te pup pt articol:X:X

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *