De ce e bine sa nu arunci facturi la gunoi

Am murit de ras aproape ca la Hangover 2 cand a aruncat nebunu’ ancora din salupa. Sa va povestesc.
Taica-miu e foarte obsedat de ideea de a trai in conditii decente. Si aici nu ma refer la bani (cu toate ca si-ar dori si asta), ci la urmatoarele aspecte:
– nu vrea sa-l trezeasca maidanezii ce latra noaptea la luna (deci nu vrea maidanezi deloc);
– nu vrea sa claxoneze dobitocii cu bmw cand vin sa ia cate o gagica de pe strada si trebuie sa-i dea un semn ca au ajuns (la naiba, iPhoneu’ stie sa dea si bip);
– nu vrea sa vada suti in autobuze cum baga mana dupa portofelele batranilor/babelor (deci uraste tiganii);
– nu vrea sa vada jeg pe strada.
Si sunt multe alte lucruri ce tin de civilizatie pe care taica-miu si le doreste. O sa ma rezum insa doar la partea cu jegul pe strada.
A condus-o pe sor-mea intr-o zi pana la masina si a vazut in spatele acesteia 2 pungi cu gunoi. Iritat la culme, le-a luat, le-a rasturnat, a gasit o factura si s-a dus la adresa de pe ea. L-a facut pe nenea (ca nu pot sa-i zic domn) care a raspuns la usa sa vina sa stranga gunoiul de pe strada si sa-l duca unde ar fi trebuit dus de prima data. Desigur, nenea a sustinut ca vreun caine i-a luat pungile de la gunoi si le-a dus in spatele masinii sora-mii fara sa le rupa!
Sau, alta faza. Statea la balcon cand ii astepta pe cumnata-miu cu Stefi (minunata mea nepoata:D) si a vazut un caine care tocmai ce lasa jos o punga de gunoi pe care o cara in gura. S-a dus frumos afara, a luat punga, a dus-o la gunoi, a rasturnat-o si a gasit o bucata de colet cu un numar de telefon pe ea. Fericire maxima. A sunat la numarul ala si a porcait-o (intr-un sens bun) pe tanti care a raspuns…
Mie mi s-a povestit cu tot cu replici si am ras cu lacrimi, dar as fi scris prea mult si v-as fi plictisit probabil. Oricum, idee e:
Sa nu mai aruncati niciodata facturile la gunoi! S-ar putea sa dati de tata!
Numai bine si iubire

Comentarii (2)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *