De proaste ce e, de jegoase ce e

…natiile de tigani si romani.
Era prin februarie cand am fost sa alerg pe pista de atletism recent deschisa (pe atunci) in Ploiesti. Pe langa mine mai alergau trei oameni, iar pista era pazita de 2 jandarmi care nu lasau nici una din putinele persoane din parc (na, era iarna) sa se plimbe pe ea. Pentru ca asa se obisnuieste la noi… Pentru a avea bun simt trebuie sa ti-l impuna cineva.
Aseara, in iunie, am mers din nou sa alerg acolo. Cand am ajuns, pe pista erau vreo 25-30 de persoane, dintre care doar vreo 5 alergau! 10 se plimbau pe primele culoare, iar alti 10-15 erau copii care se jucau. Acum iertati-ma, dar… jandarmi pula! Asa ca fiecare facea ce vroia pe pista.
Romani iresponsabili care-si lasau copiii de 5 ani pe pista, tigani scarbosi care acaparasera un colt al pistei, puradei care aruncau cu pietre pe pista, vaci care alergau o tura si mergeau alte doua pe primele culoare… Iar groapa de nisip din interiorul pistei era deja loc de joaca pentru copiii unor oameni tampiti. Pentru ca asta esti, un tampit, daca in loc sa-ti duci plodul in parcul de copii, tu ti-l duci pe pista de atletism.
Vroiam sa-l intreb pe un nene daca plange daca-i calc copilul pe cap. Dar n-ar fi inteles oricum ideea.
Asa ca m-am hotarat sa fac poze de fiecare data cand alerg si sa le pun aici. In dreapta, sub reclama de la emag, e o pagina numita “Pista de atletism din Ploiesti”. Cu siguranta va fi plina.
Numai bine si iubire

Comentarii (9)

 • hihi, mai bine luai tricicleta din imaginea de fundal si “pedalai”

  of of…sa faci si poze duduilor care fac plaja in parc:) stii tu la cine ma refer, ma socheaza de fiecare data cand ma plimb prin parc, cum vin oamenii in parc sa faca plaja…

 • blureaza moacele ca sa nu iti faci probleme, s-o recunoaste careva…
  cea mai tare e asta cu copilul la groapa de nisip =)) vai!

 • e irelevant daca sare sau nu cineva acolo… ideea e ca groapa de nisip pentru copii e in parcul de joaca al copiilor :-?? simplu
  si din cate stiu, chiar se mai antreneaza cate unii pe pista asta

 • Da se sare in groapa 😉 sunt atleti care fac saritura in lungime si e singurul loc unde poti sa te antrenezi cat de cat…eu fac probe de viteza, daca ar fi fost apa in gropa saream si eu :)) fa si tu poze pe la 6 cand alerga sportivii 😛

 • dada..ai ramas in urma cu pista de atletism..ce faci..te duci la sala de forta in schimb??? 😛
  nu prea se vede…:P

 • nu am ramas in urma, doar ca acum ma duc cu anca si ramane telefonu meu la ea pe banca… iar ei ii e rusine sa faca poze.
  atmosfera pe acolo e aceeasi:) ba chiar uneori e mai rau. de exemplu, aseara o proasta isi plimba cainele pe pista

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *