Diferența dintre fetițe și vikinge

După ce sâmbătă noaptea am făcut trecerea de la Silver Church (club de fetițe) la Fire (club de vikinge), am ajuns la următoarea concluzie împreună cu doi distinși domni:

Diferența dintre fetele dintr-un club ca Silver Church și unul ca Fire este că celor din urmă nu le e frică de pluă. Se pot lua la trântă cu ea și cel mai probabil vor învinge!

Dacă primele o tratează ca pe-un ghiocel plăpând, despre wikinge nu poți ști niciodată dinainte dacă o vor doborî extragându-i toată seva, dacă o vor sugruma până la sânge sau dacă o vor ține doar în croșee. În schimb, întotdeauna o vor ataca și când este căzută și-i vor da 2-3 palme la sfârșit, de control… Iar când plua dă semne că-și revine, vikinga nu va sta pe gânduri și-și va folosi toate puterile magice, toate runele și toată mana ca s-o distrugă din nou. Pentru că d-asta a creat Odin vikingele, ca să le aducă aminte oamenilor că pluele sunt niște dobitoace fără putere care se simt puternice doar lângă fetițe de 16-17 ani sau lângă panarame de Gaia.

 

Numai bine și iubire

 

Sursa foto

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *