Două imbecile mai tari ca Poliția

Ați văzut clipul cu cretinele alea două care se ceartă cu Poliția, după ce s-au îmbătat ca două penale în timpul zilei și au început să îi înjure pe polițiști pe stradă? Sunt revoltat, și nu neapărat pe atitudinea lor, că bagaboante cu tupeu sunt la tot pasul și ne-am obișnuit cu toții cu meltenisme d-astea, ci pe faptul că am văzut că sunt instituții de media care le țin partea!!! Deci, să recapitulăm:

– s-au îmbătat și au făcut scandal

– au înjurat polițiștii

– nu au vrut să se legitimeze

Și apoi au făcut show, susținute de unii și alții – poate unii bine intenționați, alții sigur nu.

 

A se observa cum se termină clipul – “Pa, pa, să ne puneți pe facebook, hahahahahaha”.

 

În condițiile astea, polițiștii trebuiau să le sucească mâna la spate, să le facă vânt în mașină și fuga la secție cu ele, nu să aștepte să se desfășoare toată piesa. Asta într-o țară normală. Din păcate, în România, dacă ar fi făcut asta, ar fi fost luați și mai rău în colimator de “presă”. Și aici intervine nedumerirea mea. De ce să ții partea unor distruse și să dai în Poliție? Ce ai de câștigat, ca vehicul media, dacă discreditezi Poliția? Înțeleg dacă discreditezi un om politic în favoarea altuia. Dar Poliția??? Oricum legislația le e potrivnică și trebuie să dea explicații și rapoarte peste rapoarte dacă folosesc forța / armele. De ce le mai distrugi și tu imaginea și inițiativa de a-i pune la respect pe scandalagiii de genul ăsta? Nu înțeleg care e miza…

O explicație ar fi că o țară cu instituții slabe este o țară mai ușor de controlat. Dar te cutremuri la gândul că o astfel de explicație poate sta în picioare. Vă dați seama ce campanii susținute au ăștia să șubrezească tot ce înseamnă instituții de forță, stat de drept și-așa mai departe? Brrr….

 

 

Scris de Ionuț

Comentarii (1)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *