Dupa 4 ani am suferit prima deceptie in relatia cu ING

O perioada am jucat la dublu: ING si BCR. Dar pentru ca BCR s-a curvit pentru 20 de lei am decis sa o parasesc si am ramas fidel olandezei. Si timp de 4 ani ne-am inteles de minune, mai ales ca nu-mi cerea bani cand introduceam cardul in ea. Pana ieri:

bancnota rupta ING

Chiar daca nu pot face nimic cu bancnota asta ca nu mi-o primeste nicaieri, ING ramane cea mai buna banca. Poate sunt subiectiv pentru ca am card de student si nu platesc comisioane decat daca scot bani de la alte banci, dar as fi preferat ING chiar daca nu aveam avantajele astea.

Pentru ca la cate povesti nasoale am auzit despre BRD, BCR (la care chiar si la un card cu 0 comisioane m-am trezit pe minus) sau alte banci nesimtite, as prefera oricand sa platesc bani in plus pentru niste servicii despre care stiu cat de bine functioneaza si, mai ales, cat costa. Ca asta e problema bancilor, nu gandesc pe termen lung si nu fac nimic sa tina clientul aproape an de an, ci ciugulesc cat pot intr-un timp cat mai scurt fara sa anunte clientul si, dupa ce acesta pleaca, baga o gramada de bani in campanii de marketing ca sa castige alti tantalai ca mine sau ca tine…

 

Numai bine si iubire

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *