După ce trag apa românii

Referitor la articolul de aici, am o observație.

Maică-mea e administrator la niște blocuri în Ploiești și, după ce am văzut toată familia reportajul de pe digi24 (da, încerc să-i dezvăț pe ai mei de mizeria3) cu ce aruncă sibienii în canal, mi-a zis trei întâmplări prin care am ajuns la următoarea concluzie: într-un grup de minimum 20 de apartamente, în cel puțin unul din ele locuiește un animal idiot. Și, cum este indicat să nu conviețuiești cu animale idioate, e de preferat să locuiești la casă.

Prima întâmplare. Înfundat scurgere, ajunși rahați în baia celui de la parter (a răbufnit WC-ul), chemat instalator, găsit cauza: cotoare de varză și alte mizerii d-astea de înfundă. Pentru că e mai ușor să arunci gunoiul în WC și să tragi apa decât să-l arunci la coșul de gunoi și să duci gunoiul. E efortul mai mic.

A 2a, aprope la fel. Înfundat scurgere, mirosit în casă a rahați stătuți (fără răbufnire, că a fost cineva pe fază), chemat instalator, găsit cauza: niște pamperși nu voiau să meargă mai departe către Dunăre. Pentru că, unde naibii să aruncăm căcatul copilului?! În WC, normal, că acolo știm noi că se aruncă căcatul. Nu contează că el e de fapt o prelungire a pampersului. Până la urmă, la fel facem și cu hârtia igienică mânjită doar puțin și ea nu înfundă nimic.

A 3a e pe același tipar. Înfundat scurgere, mirosit în casă a rahați stătuți, chemat din nou instalator, găsit cauza: o căciulă de astrahan.

why meme

Urmeză o tricicletă…

 

 

Numai bine și iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (2)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *