E omenesc sa tragi cu ochiu’

Pentru ca subiectul a revenit in atentia largului public si sunt asaltat de ambele tabere (a celor care se sterg din picioare si a celor care nu se mai obosesc sa se ridice), m-am gandit sa fac iar pe bloggerul si sa va motivez ca, inainte sa o aruncati, sa va holbati la hartia aspra ce abia s-a murdarit (sau nu)… 
Tot ce va zic tine de igiena funduletului.
In primul rand, daca te uiti la hartie, vei sti cand sa te opresti. Poate numarul tau norocos, 8, dupa care iti ridici pantalonii,  nu a fost indestulator. UITA-TE! Si sterge-te si a 9a oara.
In al doilea rand, daca te uiti la hartie, vei observa ca este mai murdara in una din laterale. Insista mai mult pe acea parte a fundului. Cum zicea Tanaku, rahatul e siret; el nu se aseaza uniform pe blat. Trebuie sa-ti dai seama unde e stratul mai gros sau mai consistent (dupa caz) si sa actionezi in directia indepartarii eficiente a lui. Asa ca UITA-TE!
Si in al treilea rand, daca te uiti la hartie, iti vei da seama daca te paste o noua iesire la biblioteca. In cazul in care azi ai mancat ciuperci, iar pe hartie e salata de rosii, vei sti cum sa-ti manageriezi alocarea timpului destinat lecturarii tabloidelor. UITA-TE!
Motive ca sa nu ma uit aveti?

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (1)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *