De ce emag este o minunăție de magazin online

M-am ars cu ei acum 2 zile, când au avut o campanie cu nu știu ce zi a reducerilor. Peste tot pe site aveau “Card cadou 10% (15% dacă comanzi de pe aplicația de telefon)”. Nici un link la vedere către regulamentul campaniei, nici o mini-steluță care să te pună pe gânduri să citești că acel card cadou este valabil doar în anumite condiții. Nimic, nimic. Totul ca să crezi că acei 10-15% sunt de fapt o reducere reală.

Așa că gușterul de mine a cumpărat niște anvelope mai scumpe decât în alte părți, ca să ies mai ieftin cu tot cu cuponul ală de 15%. Azi am primit mail de la emag cu codul voucherului alături de textele “Cardul Cadou poate fi folosit in perioada 1 – 31 mai 2015 inclusiv” și “Cardul Cadou este valabil pentru orice produs listat pe eMAG.ro in categoriile: Laptop/Notebook,Tablete iPad, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Desktop PC, Aparate frigorifice […]”, unde sunt doar produse de 1000+ lei.

Iar acum mă chinui să vând pe olx cu 110 lei un voucher de 203 lei (dacă îl vrea cineva, să ridice mâna)… Pentru că sunt gușter.

De asta emag este o minunăție de magazin, pentru că nu-și respectă clienții și aplică aceleași metode nesimțite  de bun gust ca orice magazin de colțul blocului. Pentru că marketingul la ei înseamnă să câștige doi clienți pe moment cu riscul de a pierde unul vechi. De azi, eu spun “papa emag”. Ne vedem când voi avea nevoie de garanția produselor deja cumpărate de la tine. Măcar atunci sper să fii corect.

 

Numai bine și iubire

Comentarii (2)

  • Cat pe ce sa-ti fac concurenta pe olx.Tot anvelope vroiam si eu, dar nu aveam unde sa le depozitez pe cele de iarna,asa ca am amanat actiunea pana dupa paste.

    • Oricum sunt câteva zeci de vouchere de genul asta pe olx, unul in plus nu mai conta :))

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *