Eureka !

Tocmai ce-am terminat de vazut un episod vechi din Southpark si am prins un vant de inspiratie. M-am luminat cu lumina de la sfantul bec si am hotarat sa pun pauza secetei de 1 saptamana in care nu am scris (asta pentru ca mi s-a indicat sa scriu doar atunci cand am chef). M-a lovit raspunsul la intrebarea “De ce persoanele frumoase sunt proaste?”
frumos=tot ce implica atuuri in competitiile cu ceilalti; pe langa o fata de inger, frumos se poate referi si la tate mari la fete sau muschi (pana si) in talpa la baieti, fund bombat la fete sau parinti bogati la baieti etc.
Nu pot sa mint spunand ca nu exista exceptii, iar cel mai bun exemplu sunt eu. La fel, nu putem sa ne mintim zicand mereu ca “nu poa’ sa dea dumnezeu de toate”. Pentru ca dumnezeu nu exista si daca (prin absurd) ar exista, fiind intruchiparea bunatatii supreme, ar imparti pe langa frumusete si desteptaciunea. Mai mult, ne-ar da la toti perfectiunea absoluta.
Si acum raspunsul: pentru ca o persoana frumoasa s-s rezumat intotdeauna la dat din gene si munca de sub birou; nu a acumulat niciodata cunostinte si nu a muncit pe bune pentru nimic in viata. S-a multumit cu frumusetea trecatoare si s-a sinucis social la varsta de 40 de ani, cand au aparut ridurile sau s-a zbarcit pielea. In schimb, un “urat” a trebuit constant sa se autodepaseasca si sa bage in cap de toate. De aceea, oamenii care au ajuns departe in viata au fost URATI. Vezi Lincoln, Marie Curie, Shakespear si altii.
Asa ca acum pot sa-mi sustin cu tarie ideea ca filmele porno sunt cu actrite bune nu pentru ca au mai multa experienta, ci pentru ca au fost prostite mai usor.

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *