Femeile se mănâncă una pe alta

Să stabilim o regulă de la început: există femei frumoase, mai puțin frumbataie femeioase și urâte, la fel cum există femei bune, mai puțin bune și nasoale. Din aceste două atribute rezultă rezoluția ”aș/n-aș” și media de la 1 la 10.
Dacă nu ești de acord cu regula asta, nu are rost să citești mai departe.

 

Chiar dacă am avut puterea de a ne ridica în două picioare și ideea de a ne căca organizat într-un loc pe care-l numim wc, la bază suntem tot niște animale. Și, la fel cum într-o populație de lei și leoaice totul este organizat și fiecare animal își știe locul în turmă, din instinct facem asta și noi oamenii și femeile. Adică știm unde ne este locul în turmă și ne evaluăm constant relativ la ceilalți membri ai turmei sau la celelalte turme. Iar asta vine din instinctul de autoapărare.

Deși instinctul ăsta de autoapărare este prezent și la oameni, el este mult mai dezvoltat la femei. Poate din cauză că oamenii s-au emancipat de ceva vreme, iar femeile au făcut asta doar de vreo sută de ani. Dar nu pot să garantez că asta ar fi cauza… Oricum, aici intervine principala diferență dintre noi și animale: la animale se mănâncă masculii între ei, pe când la noi treaba asta o fac femeile.

Pentru a exemplifica, alegem la întâmplare două femei: A cu media 6 și B cu media 8. Cum am zis mai sus, din instinct ele știu unde se situează în turmă și, cu o abatere de 0.5-1, fiecare își știe media.
În primă fază, lângă cele două femei apare o a treia, C cu media 7, pe care primele două o văd pentru prima dată.

A: Ia uite-o și pe curva asta…
B: Hai, că poate e ok, n-o judeca fără să o cunoști.

În a doua fază, lângă cele două femei apare o a patra, D cu media 9. La fel, e prima dată când se întâlnesc.

A: Ia uite-o și pe curva asta…
B: Da, ce zdreanță e.

 

Iar chestia asta e universală. Poate fi vorba doar de două femei sau de zece care se văd pentru prima oară, rezultatul e același. Întodeauna sunt zdrențe cele mai bine clasate și fete ok cele de la coada clasamentului. Pentru că, involuntar, sunt într-o competiție continuă.

Acum veți zice că treaba asta o fac și bărbații. Corect! Doar că bărbații sunt de cele mai multe ori în competiție doar atunci când vine vorba de o femeie, caz în care se transformă în niște animale proaste și întrec cu mult ura care apare între femei. Un fel de găini idioate care nu mai văd decât râme în fața lor. Sau un fel de Bonobo care nu mai pot gândi cu creierul de sus. Pe când femeile sunt în competiție când e vorba de o rochie, de culoarea ojei sau de sandale.

 

 

PS: aici nu se încadrează femeile care nu se îngrijesc de exterior, considerând că interiorul e tot ce contează 🙂

PS2: știu că o să fiu acuzat de sexism, dar nu trebuie să o luați personal; detașați-vă de problemă și o să vedeți că e doar o observație obiectivă.

 

Numai bine și iubire

 

Sursă foto.

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *