Foarte acidulat

M-a trimis Anca la Burger King sa iau 2 meniuri Whopper la 10 lei fiecare. Si am fost. Urmatoarea discutie, purtata intre mine si casierita/vanzatoare, e redata cu acuratete 100%:
Ea: Buna ziua! Bine ati venit la Burger King!
Eu: Buna ziua! As dori si eu 2 meniuri Whopper. Cat costa unul?
Ea: 16 lei.
Eu: Pai am vazut reclama la teve cu meniu la 10 lei.
Ea: Da. Acela e meniu Whopper Junior.
Eu: Bun. Atunci dati-mi 2 meniuri Whopper Junior. Unul cu Fanta si unul cu orice aveti neacidulat.
Ea: Nu avem nimic neacidulat la meniu.
Eu: Pfff… Atunci dati-mi 2 Fanta.
Ea: O Fanta si o Cola?
Eu: 2 Fanta.
Ea: 2 Cola?
Eu: 2 Fanta.
Ea: Am inteles. 2 Fanta.
Problema e ca o trada rau de tot fata (fatza). Si la oricare alta colega de-ale ei m-as fi uitat, citeam aceeasi inteligenta artificiala in privire. Citisem pe un blog ca i-a pus la Burger King sucul peste cartofi in plasa si i s-a varsat peste ei, dar mi-am zis ca e doar un caz nefericit. Dar m-am convins ca, indiferent cat de buna e mancarea “restaurantului”, daca se zgarceste la salarii o sa alunge clientii pe capete. 
Numai bine si iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (9)

 • Personalul de contact face parte din strategia oricarei firme de servicii cat de cat interesata de clientii ei…din pacate ambianta placuta si produsul bun isi pierd din valoare…Lasa k e buna si shaorma :))))

 • am fost de curand la starbucks….au aia acolo o servire minunata , rapida si sunt foarte sociabili cu clientii…iar produsele le recomand..asa ca veniti la Starbucks Baneasa cat mai multi si cat mai repede…(si sa nu uitati de bacsisul baiatului de la espressor):P:)

 • toate ca toate.. indiferent de servire as da dauna totala la 10 cheeseburgeri fara sa respir…

 • la cat e de mare hamburger-ul ala din poza trebuie sa stai o luna in costumul de cosmonaut sa dai jos ce-ai pus pe tine:))

 • @tazd3v
  dupa 5 whopperi (maxim) nu mai bagi in tine nimic 2 zile :))

  @anonim
  e o poza irelevanta. tre sa scoti fetele la burger king sa vedeti cat de buna e mancarea. si e si sanatoasa :)) slabesti mancand! 😀

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *