Frumosi am fost, urati suntem, cacati vom fi…

Am vrut sa scriu asta acum o saptamana. Dar a nins… si mi-a stricat ideile. 
Admirati poza urmatoare:
Frumosi am fost…
“Admirati” si poza urmatoare:
Urati suntem…
A nins frumos anul acesta. Cel putin pentru mine. Pentru ca nu ma deranjeaza zapada atata timp cat e alba si pot sa fac ingerasi. Dar ce a urmat dupa asta intrece orice limita. Si nu ma refer la strazile inundate si maldarele de zapada de pe trotuare, ci la ceea ce ma intereseaza pe mine in mod direct: cacatii de caine! Nu sunt cacatofob, dar ma deranjeaza cand singurele portiuni fara flescaraie sunt acoperite cu cacati dezghetati. Nu va scarbiti, pentru ca e mai hidos sa-i vezi decat sa citesti despre ei. Am vrut chiar sa le fac poze, dar parca dau de ei doar cand nu am chef de arta.
Sa va spun si teoria mea cu privire la invazia de fecale canine. Ningand in valuri, cacatii au avut timp sa se aseze bine pe pozitie, iar lumea nu i-a calcat deoarece contrastau cu albul zapezii. Si tot ningand in valuri, zapada s-a asezat peste cacatii existenti si a creat “locuri de parcare” pentru altii noi. In acest fel, s-au conservat specii, unele diareice, altele post-constipatice, pana acum necunoscute omului. Dezastrul s-a produs odata cu dezghetul… Cacatul pe cap de locuitor a crescut cu peste 50%. Acesta a fost mai infloritor decat economia Chinei. Fabulos.
Cat despre mine, chiar daca merg zilnic spre metrou pe un teren minat, nu am calcat pana acum pe nici un excrement. Cat despre voi, pasiti atenti si aveti grija sa nu va strige lumea pe strada “Cacatule!”.
Numai bine si iubire 😀

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (1)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *