Gala lui Bute. Cum sa faci afaceri cu statul

Ca se fac afaceri cu statul stiu, doar sunt din orasul lui Ghita. Se intampla atat de des incat mi se pare ceva normal. Pana la urma nu ma deranjeaza ca mai castiga X sau Y cativa bani (de obicei sute de mii… de euro) cat timp bordurile sunt puse drept, strazile sunt asfaltate cu asfalt, florile din parc sunt naturale, masinile ce spala strazile nu circula pe ploaie etc.
La gala de box in care se bate Bute s-a spart insa conducta cu bani in dreptul unei firme ce repara calculatoare si a avut in 2009 un singur angajat. Asta nu e o problema. Ma doare in cur ca Obreja (pentru ca a lui e firma) si-a mai cumparat o saltea sub care sa tina si banii astia. Dar macar sa organizeze cum trebuie gala. Cum mortii ma-sii sa nu aduci un translator de limba franceza la conferinta de presa cand persoanele din amandoua staff-urile, si al lui Bute si al lui Mendy, sunt vorbitoare de franceza?! Obreja a adus doar translator de limba engleza pentru presa, s-a scuzat spunand ca nu s-a gandit ca e necesar si unul de limba franceza si a zis ca traduce el desi nu stie foarte bine franceza. Si chiar ma gandeam acum cateva zile cum naiba poate iesi bine o gala internationala de box cu organizare romaneasca.
Ca fapt divers… S-au alocat 5 milioane de euro de la stat pentru aceasta gala. Deloc mult. Doar ca 5 milioane de euro s-au alocat in total pentru toti sportivii de la toate sporturile participante din partea Romaniei la Olimpiada din 2012. Ceva nu se pupa. Si nu sunt Obreja cu Udrea, ca ei chiar se pupa. Cine despica bucile cui va las pe voi sa decideti.
Numai bine si iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (2)

  • fara sa o fi pupat pe udrea nu avea gala loc ( vezi galele anterioare care nu au avut loc din cauza lipsei de fonduri), numai ca a simtit “mandra” ca isi poate face putina imagine cu evenimentul asta

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *