Iar si iar…

Cum te atrage Lord of the Rings, The Shawshank Redemption, The Dark Knight, Pulp Fiction sau chiar The Godfather? (cateva filme din top 10 IMDB)
Ca un film bun, o poveste frumoasa, niste efecte speciale peste medie, niste actori care au jucat bine etc. Dar ati mai putea sa-l vedeti inca o data imediat dupa ce s-a terminat? Poate ca voi da. Eu n-as putea. Sunt filme excelente, dar atat.
In schimb, tocmai am terminat de 10 minute de vazut un film la teve si as vrea sa inceapa reluarea in alte 10 (timp in care sa fac un rebus…). E un film pe care l-am mai vazut de cateva ori. Dar de fiecare data cand il revad parca descopar alte idei in el. E un film cu multa viteza si cu o poveste de dragoste care mie-mi place mai mult decat va place voua cea din Titanic.
N-are efecte speciale si are DOAR o scena cu sex. Dar a fost primul film mai important al actorului principal si poate d-asta s-a chinuit sa joace bine in el. Actrita din scena cu sexul nici macar nu e cunoscuta., iar unul din actorii care l-au jucat pe Batman este foarte antipatic in film. Film care e vechi. E mai batran decat mine cu 3 ani. Dar prezinta viata la inaltime.
Deci de ce vreau sa ma uit inca o data la Top Gun?

Comentarii (2)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *