Inainte? Niciodata!

Ante-scriptum (fara legatura cu ce va urma, dar mi se pare foarte tare) – Limbajul este imprumutat de la Creanga…

Tatal cu fetita de 7 ani, in masina. La un moment dat, pleosc!, o pula pe parbiz.
– Tati, ce e aia?
Tatal, grijuliu…
– O pasarica, fata mea.
– Vai, da’ ce pula mare avea!

Din pacate, fotbalul de la nationala seamana cu un joc de rugby:
– unde-i mingea apare o gramada spontana;
– pasele inspre buturile adverse sunt considerate “inainte” (nm: la rugby sunt interzise pasele inainte), de aceea ii avem pe Florescu si Cocis;
– nu avem portar.

Am ajuns sa ma uit la un meci de fotbal al Romaniei cu acelasi entuziasm cu care se uita americanii la mancarea gatita in casa. Mi-e frica de meciul de diseara cu Belarus si cu siguranta voi fi cuprins de teama si inaintea viitorului meci cu Luxembourg. Nu de alta, dar poporul roman este unul ghinionist si ia goluri din te miri ce faze fixe in minutele de final… Fazele din care dam noi goluri sunt adevarate opere de arta, caca-maca romaneasca, jocuri de pase gandite ca la sah cu 5 mutari inainte. Exemplul cel mai bun este ultimul gol, cel cu egala noastra, Albania. Pfff… duceti-va sa va duceti de floresti, cocesti, maricesti. Ultimii oameni.

Sunt curios daca stie lumea cine e papagalul din poza.

Dar ce naiba sa cerem de la papagalii de jucatori, cand papagalii de patroni romani joaca monopoly cu echipele… Ai datorie la mine, da-mi niste jucatori si te scap de tot. Si cand pic data viitoare pe tine, nu-ti platesc nimic. Scarba :-?? Inteleg cunoscatorii.
Numai bine si iubire

Comentarii (1)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *