It’s my liii…

Cam atat am auzit in Princess. In mod normal urma “…iiiife”. Bineinteles, asta intr-un loc cu si de bun-simt. Acolo a urmat “Bum Buuum Bum”.
Asa ca, dupa ce am jurat ca nu mai calc in Dumars, adaug si Princess pe lista. Vor urma si altele. 
S-au intamplat o groaza de chestii de cand n-am mai scris. Cand aveam timp sa scriu, nu se intamplau…
Cel mai mult ma bucur ca am ajuns in sfarsit in Club A. Unde mi-a placut si unde o sa ma mai duc. Ma fac clubber, ce pana mea. In ultimul timp am dezvoltat o repulsie fata de trance, minimal si alte genuri. Le urasc mai rau ca pe manele, muzica pe care o canta Sorinel de la Plopeni (super baiat). Si totusi, muzica proasta nu a fost singurul lucru pe care nu l-am gasit in A. Nu am gasit panarama de sticla de vodka la 150 de lei. Nu am gasit 100 de camasari imbracati la fel (camasa cu dungi bagata in pantaloni asortata cu penibila cravata subtire). Nu am gasit servetelele aruncate (Pentru cine n-a mai fost de cativa ani in club: acum se arunca cu servetele in aer!! Nu stiu de ce. Nimeni nu stie…). Si nu am gasit… animatoare si animatori. 
Sunt sigur ca studentele sexy din Dumars si camasarii din Princess se intreaba daca Club A este club. Sa le fie tarana usoara.
Pe langa activitatile nocturne, mai fac cate ceva si ziua. Asa am gasit un om care scrie mai bine ca mine:P MM Stoica. Aici a scris recent, iar cui i-a placut ce a citit poate sa intre si aici
In rest, misto reclama de la Cosmote cu colegul de camera. Sper sa revin curand.
Numai bine si iubire

Comentarii (2)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *