L-a jefuit Dan Diaconescu pe Minune?

Din toate partile ne invadeaza Dan Diaconescu in Direct in Catuse. Peste tot se dezbate arestarea inventatorului otevismului. Nu stiu si nici nu ma intereseaza daca este vinovat de ceva, cu toate ca nu cred ca a fost foarte cinstit cand a facut bani de Rollsuri si elicoptere. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu in cazul in care va dormi in vechiul pat al lui Becali, pentru ca nu stiu daca se va inchide sau nu OTV. Daca va fi inchis OTV-ul, ma imbat. In schimb, daca ii va lua cineva locul gurului la miezul noptii, ne va lovi urgia. Ce Cioaca cu pipiul lui intre Rucar si Bran, ce episodul 312 din “Elodia revine in poze”..? Vom asista la un asalt al chestionarelor in care “da” + “nu” diferit de 100%. 
“Doarme Dan Diaconescu in patul de sus sau in cel de jos?” – Da / Nu
Si asta e o intrebare usoara la care se poate raspunde cu da sau nu… 
In fine, am ramas surprins de ce ziceau unii dupa arestarea lui DD. Dar am cugetat putin la vorbele lor si mi-am dat seama de ce suntem condusi de… cine suntem condusi.
“Sa-l elibereze pe domnul Dan Diaconescu pentru ca el lupta pentru popor”
“Dan Diaconescu e cel mai corect om din Romania. A fost mereu alaturi de noi”
Cam asta au spus unele persoane care se uita la OTV si care se uitau si atunci cand Basescu, Boc sau Udrea au fost invitati la DDD! 
Si s-a intamplat altceva fabulos zilele astea! Asta e pentru contestatarii necredintei mele: EXISTA UN DUMNEZEU! Casa lu’ Adrian Copilu Minune a fost jefuita! Din cate am inteles nu au omorat nici un corb de pe acolo, deci exista doar pe jumatate. Dar macar, din cate se aude, i-au furat o geanta plina cu bijuterii. E un inceput.
Numai bine si iubire 😀

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *