La un moment dat tot va face poc

De aseara sunt in Regie, U4, etajul 8. Caldura mare, usa de la balcon deschisa, zgomot exagerat. De la zecile (si nu exagerez) de caini care-si taie singuri frunza prin parcare, de la doreii din zona si in special de la idiotii cu motoare ce zboara pe pasajul Basarb. De cel putin 5 ori pe ora aud exact ca in filmuletul cu “Motorcycle sound“: suuu-zuuu-kiiiii, hon-daaaaa. Astia sunt inconstienti…
Si mor cand isi cer drepturile si zbiara ca ei n-au drepturi la fel ca ceilalti soferi din trafic. Si cum sunt ei ignorati. Si cum pe ei nu-i vede nimeni pe strada, cum sunt defavorizati saracii. 
Stiti desenul cu coiotul care vrea sa treaca strada in desert, se uita in stanga – nimeni, in dreapta – nimeni, iar cand traverseaza il calca tirul. Asa si cu motociclistii… Te uiti in oglinda si nu vezi nimic, iar cand dai sa schimbi banda te trezesti cu un teribilist d-asta in carca.
Si mai mor o data cand ii vad ca se strang sa protesteze cand o mai mierleste vreunul mergand regulamentar cu 150 km/h si facand slalom printre masini. Vina i-o gasesc tot soferului de 4 roti care, chipurile, nu s-a asigurat cand a facut stanga…
Nu zic, or exista si motociclisti care merg oarecum regulamentar. Doar ca eu nu i-am vazut. 
PS: in accidentul din poza, motociclistul sigur mergea regulamentar si ala i-a aparut brusc in fata…
Numai bine si iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (1)

  • Nici eu nu ii suport pe motociclisti. Si ma crizeaza cand ii aud ca nu ii respectam in trafic. Pai da-te dracu cand tu faci slalom printre masini cu 120 kpmh si la semafor treci printre noi cu 80 kpmh mai sa ne iei si oglinzile.

    M-a frapat un accident acum vreo 2 ani in zona mea, pe bv. Unirii unde au murit doi dupa ce au luat o groapa si au sarit de pe motor. Nu cred ca daca mergeau uc 60 kmph sareau de pe motor? aveau vreo 100 si ceva. Asta daca erau pe ambele roti ca poate dorea sa o impresioneze pe domnisoara din spate mergand pe o roata.

    Am si o poza in calculator, cu un motociclist ce statea la semafor intre doua masini. Civilizat si si-a asteptat randul.

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *