Lamuriri !

Cat timp scot macar un mic zambet de la majoritatea celor care-mi citesc blogul, n-o sa ma faca 2,3,10 pareri negative sa-mi schimb “atitudinea”. As putea sa ma schimb din broscuta raioasa in printul fermecator, dar cei din jurul meu tot aceiasi vor fi. Tot copii care mor de foame, smecheri care fura tot sau tigani care dau in cap la lume pe strada voi vedea. Asa ca o sa scriu in continuare despre ce ma taie pe mine capu’ si o sa ma doara in continuare in cur de pibul Romaniei, pentru ca oricum, la un moment dat, vreau sa plec din ea. Si decat sa pozez in maica Tereza si sa promovez pacea si buna intelegere in lume acolo unde nu e cazul, mai bine spun direct ce ma deranjeaza pe mine la orice si oricine, chiar daca o fac intr-un mod mai “badaranesc” sau, uneori, mai satiric. Si de multe ori e mai greu sa fii ironic folosind un limbaj de lemn ca al meu decat sa abunzi in neologisme si, de fapt, sa nu spui nimic.
Cat despre folosirea citatelor si a “sfaturilor”: lumea e plina de teorii, multe bune, altele proaste, dar noua ne trebuie practica; asa ca de acu’ inainte cand mai folositi ghilimele ca sa citati pe/din cineva, asigurati-va ca sunteti in masura sa scrieti sau sa rostiti acele cuvinte fara sa fiti ipocriti si fuduli.
Si acum ca am lamurit aceste aspecte, ii rog pe cei care s-au simtit atinsi de randurile de mai sus sa foloseasca “x”-ul browserului / tabului si sa mai treaca pe aici doar cand sunt siguri ca le va placea ce vor citi.

Comentarii (1)

  • eu iti citesc blogul mereu. imi place 🙂 si sunt la curent cu discutiile pornite pe aici. deci pot spune, dupa ce am citit randurile de mai sus, doar “auch”. esti al dracu' de sincer :))

    la mai multe postari 🙂

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *