Lunga sau scurta?

Nu inteleg de ce cafeaua nu este mare sau mica, multa sau putina, inalta sau scunda etc. De ce cand comanzi o cafea esti intrebat daca o vrei lunga sau scurta? Sa fii baiat si sa raspunzi la asta nu e jignitor. Ii spui ca-ti ajunge cat e acum, si treci peste incident. Dar sa fii fata si sa fii intrebata CUM O VREI, LUNGA sau SCURTA, e revoltator. Nici nu stii ce sa raspunzi. Daca ii spui ca vrei una lunga, se uita lumea ciudat la tine si-si da coate. Daca spui ca vrei sa fie scurta, ihm, nu da bine.
Am trecut cu bine peste lungimea cafelei si comandam.
Am luat una lunga: in Fanta se simte mai multa cafeina decat in ea. Am luat una scurta: cutiuta de lapte de 10 ml ii dubleaza cantitatea, dar macar o simti. Asa ca morala ar trebui sa fie: decat una lunga si diluata, mai bine una scurta si cu laptele cat ea.
Oricum, cred ca cel mai bine e sa fie si lunga si concentrata si cu mult lapte.

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (3)

  • Si uite cum inca o data, datorita prietenilor tai ai putut sa scrii inca un minunat, mirobolant, fermecator, divin, magnific si nu in ultimul rand cel mai fantastic:> articol!! Promit ca data viitoare cand o sa cer prigat de portocale rosii de Sicilia o sa ti-l dau la analizat:-?
    App. exista si portocale rosii de Panama? ma gandesc ca Andrei Gheorghe intre doua liniutze dadea si o portocala stoarsa pe gat :-s

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *