Marimea conteaza?

Va zic de la inceput ca sunt foarte subiectiv. Si asta pentru ca o parere obiectiva este intotdeauna o parere mincinoasa… Dar deja ma indepartez de subiect.
Stiu ca veti fi indignati, dar titlul nu se refera la marimea chestiei, ci la marimea chestiilor. Adica a sanilor, popular numiti si tate. Toata prostia de articol a plecat de la cativa baieti avizi de enormitati. Spuneau ca ce e mare e bun… Cu cat mai mare, cu atat mai bine… Sa va zic un banc (probabil il stiti mai toti):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alinuta: Bunico, pot sa ma joc cu tatele tale?
Bunica: Da. Da’ sa nu iesi cu ele din curte.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niciodata nu mi-au placut foarte mari. O Daniela Crudu sau Andreea Mantea sunt mai mult decat suficiente. Dar multi isi doresc ceva si mai mare. Nu inteleg de ce imaginatia lor se opreste atat de departe si mai si zic “las mah ca asa e bine, sa fie mari, cat mai mari”. Si asta cu toate ca, fiind mascul, inteleg unde ii poarta imaginatia. Dar raman consecvent afirmatiei ca decat sa aduni pepeni de pe jos, mai bine culegi portocale din copac. Macar ca nu te mai apleci si nu te doare spatele… Si e mai usor sa gasesti zonele erogene pe o suprafata mai mica.
Nu comentez, insa, la situatiile in care natura s-a intrecut pe sine. Cine are parte, sa zica bogdaproste si sa se bucure de ele.
Cat sa-ncapa-n palma si sa iasa putin printre degete. Asta zicea cineva facand misto de mine. Nu m-a deranjat. Pentru ca asta-mi place mie. Poate ca sunt nebun…
PS: nu inseamna ca ma multumesc cu putin; inseamna ca-mi place sa ating perfectiunea.
Numai bine si iubire

Comentarii (4)

  • Conteaza mai mult sa arate a san(tata). Degeaba ai 5kg pe fiecare daca arata ca doua baloane umplute cu apa si prinse de corb cu buza, dar nici sa fie 2 sfarcuri inflamate nu e bine. Trebuie sa existe un echilibru ca altfel e urat.

  • O batrana merge la doctor: Domn'doftor, unde-i inima?Doctoru: In stanga, sub san!… a doua zi in ziare: “Soc! O batrana, in incercarea disperata de a se sinucide s-a impuscat in genunchiul stang”!
    ps: sanul perfect e cel care incape intr-o cupa de sampanie! 🙂

  • bah…am eu tzatze ca fac cu 40 pe parte…la ce bun sa aibe si ea…ea sa aibe cur :>:>:> MAXIM !

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *