Nehotararea unui sugar intr-un bar topless

Iti pica internetul in cap, deschizi mozilla si te loghezi. Nerabdator, apesi butonul “start” – buton sub care scrie: “apasa aici pentru a face sex virtual cu prietenii tai”. Bine ai revenit pe o retea de socializare!
Cate conturi pe retele de socializare trebuie sa-si faca cineva pentru a-si da seama ca viata in lumea reala ii provoaca orgasme mai profunde?
Am folosit hi5 pe vremea in care eram virgin. Eram fascinat de puterea de-a le arata tuturor poze cu mine in burta goala. Dar, treptat, fiecare a inlocuit pozele cu setea de-a avea cat mai multi “prieteni”, de-a da la schimb un comment, de-a fi plin de fiveuri si, mai ales, de-a fi cat mai nenatural. Multe persoane pe care le cunosteam si pe care nu ar fi dat nimeni nici 2 bani in viata reala erau regii hi5ului. Din cauza asta nu am mai folosit hi5 de vreo 2 ani, iar de 2 luni mi-am sters contul.
Viata mea nu poate fi insa linistita. Primesc foarte des invitatii de-a ma alatura unor noi si noi retele de socializare. Retele de care, va zic sincer, nu am auzit si care au nume care mai de care mai tampitele. Pentru ca in afara de facebook, myspace, neogen si twitter nu mai stiu nici un site pe care lumea sa se adune si sa se “cunoasca” instant.
In orice caz, intrebarea mea este: De ce ar vrea cineva sa foloseasca mai mult de o retea de socializare (pana si una mi se pare mult) si de ce exista mai multe asemenea prostii? Inteleg, iti revezi fostii colegi si mai afli ce au mai facut, dar asta poti s-o faci si utilizand doar, sa zicem, facebook (pentru ca e la moda acum sa ai cont pe facebook; cand implinesti 18 ani transferi prietenii si pozele de pe hi5 pe facebook).
Pana la urma, retelele de socializare nu sunt decat niste locuri in care oamenii isi satura pofta de competitie. Eu am 32 de prieteni pe facebook. Care e mai tare ca mine?

Comentarii (8)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *