Nu imbrac reclama si nici nu beau din ea

Dar ce fac aia de la Nike si Pepsi e divin. Nu am avut niciodata virgula pe mine, iar din gama Pepsi beau doar cand au oferta la 2 jumate sau nu are Fanta la magazin. Dar cand mai apare cate o reclama de la ei, de obicei in preajma vreunui campionat mondial / european, stau si ma uit ca curca la monitor.
Cei de la Adidas sau Coca Cola ce dracu pazesc?
Mi-a aratat azi Nesti ultima reclama de la Adidas… O panarama. Daca ii pui fusta de-o palma si o rujezi excesiv, o poti difuza la Basarab. Iar de la Cola nu am mai vazut o reclama buna din perioada interbelica.
Sa incepem. Vizionare placuta!
Reclama Pepsi – idee geniala – pe cea scurta ati vazut-o si la tv:
Reclama Nike – superb realizata:
O alta reclama Nike, mai veche – o alta idee geniala (are o singura greseala, maricica, pe care cunoscatorii ar trebui s-o observe):
Sa continuam. Vizionare mai putin placuta:
Ultima reclama Adidas – blank – pauza – …
Reclama Cola pentru Cupa Mondiala – nu m-a impresionat prea tare…
Am inteles ca sunt branduri generice, ce fac ei fac cel mai bine si isi permit sa se scarpine in fund cand altii trag tare sa-i ajunga din urma, dar sa-si angajeze si ei niste oameni mai tari pe marketing. Razu si Tomy stau la panda…
Numai bine si iubire 😀

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (2)

  • Si pe cea de la Nike cu “Next Level” tot eu ti-am aratat-o 🙂

    Adidas nu prea le are cu reclamele. La Coca Cola cele mai misto reclame sunt cele de Craciun, de cand eram noi copii, cu Mos Craciun si cand se aprind luminile, acum nu vad decat remake-uri 🙁

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *