Pastele la tv

Mă bucur enorm că diseară se termină postul. Pot în sfârșit să schimb poziția misionarului cu una mai desfrânată. Serios acum, m-am săturat. 49 de zile de post e prea mult. Noroc cu zilele când e dezlegare la pește. Cică e permisă și “lingurița” în zilele astea. Doar că eu am aflat prea târziu și nu m-am bucurat decât de Florii. Aia e, măcar de Crăciun să țin minte.
Dar să trecem la lucruri mai serioase. Cum ar fi dacă întâmplarea care nu s-a întâmplat s-ar întâmpla în zilele noastre? Televiziunile transmit în direct de la locul faptei:
(Din lipsă de timp m-am oprit doar la 5 televiziuni)
Miercuri
Antena 3
Breaking News -> Chiar în acest moment Iuda primește cei 30 de arginți promiși de preoţii iudaici în schimbul lui Iisus. Surse din anturajul acestuia ne-au dezvăluit că, de fapt, cei 30 de arginți au aparținut cândva României și că însuși actualul președinte Băsescu le-ar fi cedat pentru 2 litri de rom pe vremea când era marinar.
Pro TV
Ştirile Pro TV -> Bună seara doamnelor şi domnilor! Şoc în Ierusalim! Cât valorează o viaţă de om? La această întrebare ne va răspunde trimisul nostru special, Ştefan Bănică Junior.
OTV
DDD -> Puteţi urmări doar acum, în direct şi în reluare, povestea celui ce se intitulează fiul lui Dumnezeu. La telefon în acest moment o avem pe doamna Maria Magdalena, presupusa concubină a acestuia. 
Sport.ro
Liga lu’ Mitică -> Deşi Gigi Becali oferise 40 de arginţi, Iisus i-a preferat pe preoţii iudaici. Acesta a declarat pentru Sport.ro că salariul oferit de Gigi este prea mic. În plus, contractul cu Steaua ar fi durat maxim 3 ani, iar Iisus dorea un contract pe eternitate.
Kanal D
Noră pentru mamă -> Magdalena, de ce crezi că soacrei tale nu-i surâde idee unei căsătorii?
Joi
Antena 3
Sinteza zilei -> Cele mai grele zile pentru români abia acum au venit. În timp ce Iisus servește cina cea de taină, românii se chinuie din cauza președintelui Băsescu să facă rost de bani pentru fasole.
Pro TV
Ştirile Pro TV -> Bună seara doamnelor şi domnilor! Cât costă cea mai frumoasă cină de pe pământ? La această întrebare ne va răspunde trimisul nostru special în Ierusalim, Ştefan Bănică Junior.
OTV
DDD -> Puteţi urmări doar acum, în direct şi în reluare, povestea celui ce se intitulează fiul lui Dumnezeu. Credeți că apostolii i-au gătit ceva special lui Iisus pentru ultima cină a sa? Rămâneți pe OTV. Urmează femeia care poate scuipa pe fund. 
Sport.ro
Liga lu’ Mitică -> Pentru a sărbători transferul la preoții iudaici, Iisus îi cinstește pe apostolii săi. Gigi Becali speră totuși să-l aducă în Ghencea de la iarnă.
Kanal D
Noră pentru mamă -> Magdalena, cum te-ai înțeles cu Maria pe parcursul emisiunii?
Vineri
Antena 3
Știrea Zilei -> Inuman. Nici în România nu am văzut așa ceva. Condamnatul la moarte să-și care singur crucea. Domnule Băsescu, aici vreți să ajungem și noi?
Pro TV
Ştirile Pro TV -> Bună seara doamnelor şi domnilor! Cruzime fără limite în îndepărtatul Ierusalim. În secolul 21, în loc să fie trimis la psihiatru, un om care se crede fiul lui Dumnezeu a fost crucificat. Vă atenționăm, urmează imagini șocante!
OTV
DDD -> Puteţi urmări doar acum, în direct şi în reluare, povestea celui ce se intitulează fiul lui Dumnezeu. Răspundeți la întrebarea “Credeţi că a fost un spectacol ieftin sau că cuiele au fost adevărate? Da sau nu?”. 
Sport.ro
Liga lu’ Mitică -> Ceea ce era de aşteptat s-a petrecut. Gigi Becali este foarte supărat pentru cele întâmplate, dar vărul său, Victor, l-a asigurat că îi va găsi un alt jucător care să facă minuni pe teren.
Kanal D
Noră pentru mamă -> Maria, acum că suntem cu toţii supăraţi, spune-ne: ţi-ai fi dorit-o pe Magda drept noră?
Sâmbătă
Antena 3
Breaking News -> Deşi erau aşteptate mii de persoane, la înmormântarea lui Iisus au ajuns doar 200. Au lipsit de asemenea şi onorurile militare. Iată ce a declarat una din participante, doamna Persefona: “Frumos tare, maică! Simplu, dar frumos.”
Pro TV
Ştirile Pro TV -> Bună seara doamnelor şi domnilor! Viaţa sau moartea în credinţă? Deşi avocaţii săi au sugerat un control psihiatric, Iisus a fost condamnat la moarte. Ceea ce a rămas în urmă ne va relata Ştefan, care o are alături de el pe mama decedatului, Maria.
OTV
DDD -> Puteţi urmări doar acum, în direct şi în reluare, povestea celui ce se intitulează fiul lui Dumnezeu. Discutăm în această seară despre podoabele de pe mormântul lui Iisus. La telefon o avem pe domna Tanţa, îngrijitoarea mormântului. Bună seara doamnă, ce flori aţi folosit acolo? 
Sport.ro
Liga lu’ Mitică -> Gigi a fost azi la Ierusalim. Terifiat de ce a văzut acolo şi speriat să nu i se întâmple şi lui, a încetat să se mai autoproclame fiul lui Dumnezeu. Totodată, a spus că se va împăca cu Copos.
Kanal D
Noră pentru mamă -> Magdalena, crezi că relaţia ta cu Iisus ar fi fost una de durată?
Duminică
Antena 3
În gura presei -> Aşa ceva? Deci, aşa ceva? Nu mai pot cu dumnezei d-ăştia. Că a înviat, auzi, a înviat… Crede că e mai tare ca negru’ ăla. Cum îi zice mă? David.. Zi mă. Cum? David Blaine? Aşa. David Blaine ăla. Şi pe maică-sa aţi văzut-o? (insert faţă schimonosită) Câta celulita avea… Şi părul ăla de pe mâini… (insert faţă schimonosită din nou)
Pro TV
Ştirile Pro TV -> Bună seara doamnelor şi domnilor! Şoc în Ierusalim! Mormântul lui Iisus a fost găsit gol în această dimineaţă. Martorii spun că hoţii au rămas ascunşi înăuntru când intrarea a fost acoperită cu bolovanul cel mare. Îl avem în direct pe Cristian Ciocan: “Bună seara. Urmează să deschidem o anchetă şi să stabilim exact cauzele producerii acestui furt. Din ce ne-au declarat martorii până acum, autorii ar fi 11 bărbaţi prost îmbrăcaţi. Când vom avea mai multe date, voi face o conferinţă de presă.”
OTV
DDD -> Puteţi urmări doar acum, în direct şi în reluare, povestea celui ce se intitulează fiul lui Dumnezeu. Dacă a înviat sau nu ne vor spune invitaţii noştri din această seară: Carmen Hara, Toma Necredinciosul şi Laurette. 
Sport.ro
Liga lu’ Mitică -> De îndată ce a auzit de învierea lui Iisus, Gigi Becali şi-a amânat plecarea din Ierusalim. Avem şi imagini în direct. Iată, Gigi se suie pe Maybach pentru a-l repera pe Iisus în mulţime. Acum speră să-l convingă să învie şi fotbalul pe Ghencea. Comentăm toate astea cu invitaţii noştri: Dumnezeu Basarab Panduru, al doilea Dumnezeu Gabi Popescu, proaspătul absolvent de facultate Cristi Munteanu şi istoricul Cornel Dinu.
Kanal D
Noră pentru mamă -> Maria, crezi că Iisus s-a întors după Magda?
PS: Am auzit că ţigările aprinse cu “lumină sfântă” nu mai dăunează grav sănătăţii. Asta, bineînţeles, doar dacă ai ţinut post 49 de zile şi te-ai spovedit de 3 ori în ultimul an. 
Numai bine şi iubire

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *