Pe urmele curselor traznite

– Ce face barza dupa ce aduce copilul?
– Se face mica si se intoarce in pantaloni.

Spargand monotonia acelorasi rahaturi zilnice, ma uit la Boomerang! Cat e ziua de lunga si cat ma lasa colegii de camera… Presimt ca licenta mea va avea o urma de Dick Dastardly in ea, dar, la naiba!, cand ma uit la desene ma simt ca atunci cand nu aveam par pubian. Lipsit de griji.

Deja stiu programul zilnic: ma trezesc cu Fam. Flintstone, dupa care urmeaza Scooby-Doo, Popeye, Wacky Races, Yogi’s Treasure Hunt, Tom & Jerry, Top Cat, Dexter’s Laboratory si inegalabilul, formidabilul, magnificul, divinul (ca sa citez din marii clasici) Johnny Bravo.
Si cand nu ma uit la desene, ma uit pe geam. In spatele caminului. De doua zile parca m-as tavali in zapada care se vede din camera, fie ea si cu aceiasi rahati zilnici de caine. Par niste rahati cu iz de sarbatoare… parca acu’ vine Craciunul. Dar se intampla sa mai si ies din casa si mi se face scarba de mocirla de la fiecare colt de strada. Oficial urasc zilele de iarna! Gata, am zis-o ­čśÇ
Sa revenim. Cand nu ma uit nici pe geam si doar ascult desenele, mai fac si alte chestii. Nu, nu scriu pe blog. Invat putin, ma joc mai mult, ma uit la multele seriale si fac asta. Da, pentru bani. Dar si pentru asta. O sa alerg 2 luni dupa ce particip la concursul ala, dar cred ca o sa se merite :D. 
PS: recunoasteti personajul
Numai bine si iubire

Dac─â ╚Ťi-a pl─âcut, cite╚Öte ╚Öi:

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *