Ratb-ul, prietenul tuturor (Sexy Braileanca goala)

N-am mai mers de foarte mult timp cu autobuzul in Bucuresti. Am si uitat sentimentul ce ma incerca in momentul cand se deschideau usile si ma bateam cu babele cu praz in plasa de carpa… ele pentru un loc jos, eu pentru un loc in picioare, dar la geam. Nu mai tin minte numarul mirosurilor pe care trebuie sa le induri si nu mai stiu pe la ce usa trebuie sa te sui ca sa eviti octogenarii. Aproape am uitat de cliseul “generatia din ziua de azi”. Am uitat si de cele 2 tabere: tineri vs batrani (pentru ca generatia de mijloc circula cu metroul). Dar cel mai important, am uitat de existenta cocalarilor de clasa a 10a. Am uitat cum e sa auzi un “pula mea” in aglomeratie, un “ce gagica buna” spus tare la cativa centimetri de “gagica buna”, o manea veche pusa la un 2610 si o manea noua, difuzata in premiera cu 2 zile inainte la taraf, cantata din gura.
Toate astea pana azi, cand, pe langa cele enumerate mai sus, am asistat si la o scena de toata jena: cocalarii de clasa a 10a jucau Fazan si nu stiu prin ce minuni au ajuns la un cuvant ce se termina in “cs”. Minunea si mai mare e cuvantul pe care l-au gasit, de comun acord, sa inceapa cu “cs”. Tineti-va bine: “x-tream”.

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (1)

  • dar cum a pronuntat gagiul? 🙂 [ks-trim] ? ca daca pronunta asa sa zicem ca avea un pic de neuron treaz. altfel… pana mea!

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *