Reactii din timpul “galei lui Bute”

Multe personalitati pentru care boxul este un sport la care se pricep foarte bine au vazut meciul lui Bute de la fata locului. Iata cateva replici de-ale lor dinainte, din timpul si de dupa meci:
Marean Vanghelie: Ce-au slobozit organizarea asta? Pai eu la Vanghelion am pus dracu ceva pe masa, sa se simta omu bine. Vroiam sa-i flatulez pe organizatori cand am vazut ca canta Puya… dar n-a fost ca la Vanghelion dom’le. Nu s-a ridicat baietii sa danseze.
Michael Buffer: And now, the national anthem of Canada!
Trupa Class: iiii, aaaa,  o Canada, iiii, aaa…
Michael Buffer: And now, the real national anthem of Canada!
Andra: …Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume / Triumfator in lupte, un nume de Traian! …
Udrea: Dorine, sa stii ca eu nu port nici un Traian in suflet! E o magarie a Antenei 3!
Pepe: Ai sa moara, exact asa i-am dat si io lu ala in club.
Gica Hagi: Cum zic, a trebuit sa dea ca sa nu primeasca. Exact ca-n fotbal. Adica, cum zic, atacaaam si cand ataca ailalti ne retragem. Simplu, cum zic.
Dumitru Dragomir: Mi-era simpatic fir-ar al dracu de francez. Da Bute e al nostru ma, e bun. Io stiam ca bate, am zis de acu 2 saptamani: knockout in runda a 4a.
Gigi Becali: Cu noooi este bunul Dumnezeeu! Hai pa, ca s-a distrat destul Bute cu negru.
Victor Piturca: Da, a dat bine, nu? E bine ca a dat si a fost fortuit sa dea un pumn bun si a castigat, nu? Dar haideti ca nu e frumos sa vorbim pe strada. O sa organizez o conferinta de presa maine si o sa discutam mai mult atunci.
Mircea Badea: Asa ceva!? Deci asa ceva!? Nu nu nu. Asa ceva nu se poate. Bute e cel mai bun. Sa mai zica acum smardoii ca e Bute slab ca le rup capu’. Ii astept in mall. 
Nadia Comaneci: A fost fabulous. Trebuie sa fim mandri ca este roman. Eu nu am mai fost pana acum la fightinguri, dar mi-a placut la nebunie. Ma asteptam sa-l vad pe Bute ca loveste si cu picioarele. Poate la meciul viitor.
Numai bine si iubire

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *