Stiri de la mare

Aţi observat că orice ştire cu, despre, de la mare e cu ţâţe goale? Indiferent de ora la care e difuzată.
“Peste 100000 de romîni au invadat în acest weekend litoralul Mării Negre” şi, hop, imagini cu două fete bronzate uniform în jurul sfârcurilor.
“Cătălin Botezatu a petrecut începutul de săptămână în Mamaia alături de noua sa iubită, Marius” şi, hop, pe malul mării sunt filmaţi nurii maronii şi cât palma ai unei domnişoare, în timp ce pe fundal se aude declaraţia botezatului.
“Din cauza braconajului intensiv, numărul delfinilor din Marea Neagră a scăzut drastic” şi, hop, filmarea de pe faleză cu un delfin mort surprinde pe fundal trei domnişoare stând în fund cu valurile spărgându-li-se de picioare şi, bineînţeles, topless.
“Doi elevi din Mădulari au fost salvaţi în ultima clipă de salvamarii din Costineşti” şi, hop, ştirea începe cu prim-planul a trei păsărici care stau pe şezlong în încercarea de a aduce sânii la aceeaşi culoare cu sfârcurile.
După mine, toplessul este un lucru mai mult decât normal la mare şi am încurajat întotdeauna practicarea lui de către cine are ce să arate. Ce-i frumos place. Dar ce se întâmplă la mare rămâne la mare! Ar putea fi evitată filmarea ţâţelor goale. Dar la ştirile de dimineaţa, prânz şi seara ţâţele sunt în centrul oricărui reportaj… Iar un film cu o scenă de sex în care nu se vede nici măcar buricul protagonistei trebuie difuzat abia după ora 22. Undeva, cineva s-a contrazis.
Numai bine şi iubire

Comentarii (3)

  • Ok, cine are sa arate si stie ca are ce?
    Eu nu sunt de acord cu topless, mie mi se face rau de la atatea “tate” pe plaja. Pe bune acuma, daca vrei sa te dezbragi macar fa-o complet la nudisti.Apoi aia de la stiri, au tot dreptul sa-si moteze stirile cum vor, caci e post privat, daca nu-i amendeaza CNA-ul cu atat mai bine ptr ei.

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *