Îmi sunt simpatici proștii care tac

Și nu-i suport pe cei care vorbesc într-una.

hong-kong-phooeyPentru că prostul care vorbește încontinuu are impresia că se pricepe la orice și că are dreptate în orice zice. Nu contează că el este casier la Auchan, economia este punctul lui forte. Nu contează că a luat bacul cu 7 pe vremea când se copia și că proba la sport a fost singura care i-a ridicat media, el dă sfaturi în afaceri. Nu contează că n-a citit în viața lui un prospect de la vreun medicament, el dă sfaturi medicilor și farmaciștilor.
Prostul vorbăreț este expert universal și nimeni nu se pricepe mai bine ca el la orice. Iar acolo unde nu are experiență suficientă (este expert fără experiență, sâc), prostul vorbăreț are un prieten care de cele mai multe ori e tot un prost vorbăreț. Pentru că ăștia umblă în cârd şi se suportă doar ei între ei.

Prostul vorbăreț va încerca întotdeauna să-ți explice că triunghiul are 4 laturi când în capul lui aia e realitatea. Sau că vaca e omnivoră. Și singura rezolvare e să zici “da, aşa e” şi să te rogi să petreci cât mai puţine clipe în preajma lui, pentru că la el capul este o continuare fără folos a trupului. E un fel de apendice cu idei…

 

Proștii care tac îmi sunt în schimb simpatici. Ei nu au păreri.

 

PS: la politică și fotbal avem toți dezlegare de la doamne-doamne.

 

Numai bine și iubire

 

Comentarii (1)

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *