Surpriza

A mai picat un MIG.
Astept entuziasmat ziua in care vom toca banii in alte piese de muzeu: F-16. Prima bucata de F-16 a fost construita in ’76.
Dar sa fim optimisti, MIG 21 data din 1959.
Ca sa ne dam seama de cat de penibili suntem si cum se uita americanii la noi, imaginati-va ca mergeti pe o autostrada nemteasca intr-o Dacia 1100. 
Iar pe langa, trec numai:
Fiti mandri ca sunteti romani. Ca doar ne tragem din Dracula… Si, la naiba, talibanii nu au nici un avion.
Si ca sa adaptez un banc la situatia noastra:
– De ce nu a participat aviatia romaneasca la Razboiul din Kosovo?
– Era racit pilotul.
Numai bine si iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (2)

  • Ce e grav in toata chestia asta e ca se pierd vieti omenesti. Din cate am auzit, in accidentul asta a murit unul dintre cei mai tari piloti de supersonice din Romania, cu peste 1300 de ore de zbor. Copilotul avea vreo 900 de ore la activ. Pacat ca se vrea achizitionarea F-16, avioane de lupta supersonice de generatia a 4-a, atunci cand suedezii de la Gripen au avut o oferta super buna pentru o flota de avioane de generatia a 5-a. Adica folosind tehnica actuala. Si erau noi noute, cu tipla pe mansa. Ce sa-i faci. Americani trebuie pupati in cur, ca de-aia sunt americani, si de-aia suntem noi Romani. Daca nu avem coloana vertebrala, ce sa facem. Stam intinsi pe jos, cu fata in sus, iar cei mai puternici ca noi se aseaza pe vine si asteapta saruturile in cur la care, se stie, suntem experti. Din pacate, in majoritatea cazurilor, noua ne iese un cacat!

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *