Te port in suflet, pacoste mica cu puta. Sau cum sa faci videoclipuri proaste

Se adună minim 5 țigănci la 13+ ani. Se dezbracă de fustele lungi și se înfășoară în latex. Se așează în fundal.
Se adună 3-4 țigani cu zâmbet larg, dinți piliți și burtă. Neapărat burtă. Se asezonează cu ceva cămăși colorate scoase din pantalonii de stofă fără tiv la poale. Li se aruncă în brațe câte un instrument de taraf la întâmplare. Se așează în lateral.
Se îmbraca elementul central într-o cămașă albă băgată în pantaloni. Se închiriază de la teatru cea mai strălucitoare centură (dacă se poate o copie a centurii lui Bute) și se strânge în jurul taliei. I se înmânează subiectului un teanc de bani suficient de mare cât să nu încapă în buzunarul de la piept și se îndeasă în acel buzunar. Se așează în centru.
Se aruncă o gumă eroului din centru pentru a părea că fredonează. Se apasă butonul “play” al casetofonului. Se strigă “dâbla unu, actâune”. Se filmează.
După 3 minute jumate se lansează videoclipul.
Eee, cam genul ăsta de videoclipuri se difuzează pe Taraf. Multe da’ proaste. Cam genul ăsta de videoclipuri e pe gustul vecinilor de la camera 006. Pentru că nu le merge bibilica.
Eu însă am pretenții mai mari. Când mă uit la teve la un canal de muzică sau când pierd timpul pe youtube, vreau să văd videoclipuri făcute cu cap. Când mi se aruncă câte un videoclip filmat în scârbă consider că e o ofensă adusă celor 2 procente de creier cu care gândesc mai mult decât băieții de la 006. De ce mama naibii să faci un videoclip doar pentru a fi difuzat? Nu-ți trebuie mulți bani să faci ceva frumos. Iți trebuie doar o idee bună. De ce ți-e lene să gândești? De ce ești prost?
Înțeleg că la concertul de la Sala Palatului din deschiderea Voltaj – “I wanna be free tour” avea pe nas ochelari de soare când în sală era beznă pentru că atât poate. Dar de ce să te iubești în videoclipul celei mai bune piese a ta cu 2 băieti?
Deepside Deejays – “Never be alone” e o piesă bună. Din multele panarame de bumț-bumț asta chiar e ok. Dar și-au bătut joc de piesă cu videoclipul ei. 
Piesă romantică cu versuri furate dintr-o declarație de dragoste. Numai bine de făcut dragoste sălbatică pe melodia asta. Și când colo, videoclipul se referă la 3 posesori de mândră puță care sunt cei mai buni prieteni și se plimbă cu mașina. Marș mă actor din Brokeback Mountain ce ești…
Decât să urmăresc videoclipuri d-astea, mai bine ascult muzică doar în Winamp.
PS: da, știu că “a asezona” se referă la mâncare; e licență poetică 😛
Numai bine și iubire

Dacă ți-a plăcut, citește și:

Comentarii (3)

  • si acum cauta “tim berg-seek bromance” videoclipu asta are ceva in plus :)) o pereche de tzatze blonda si buna + ca melodia e ok

  • overall i enjoy it alot :)) arata cu adevarat ce buni prieteni sunt aia 2 si cat de treaba e tipa :)) .. viata e perfecta.. au fost in road trip, si desigur Vegas… ending is sweet.

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *