Un post obiectiv

De peste 24 de ore se difuzeaza obsesiv la tv imagini cu Basescu lovind un pusti. Pentru cei care nu au vazut filmul, il gasiti la sfarsitul postului.
Incerc sa fiu obiectiv in ceea ce voi spune in continuare.
Indiferent de tabara in care se afla o persoana, pro sau anti Basescu, pro sau anti PSD, sau chiar neutra, filmul cu pricina nu-i schimba nici atitudinea, nici mentalitatea si nici IQ-ul. Pentru ca cei care vor vota Basescu sunt clar impotriva PSD si viceversa, iar cei care nu vor vota deloc sunt cei care isi baga picioarele si in Basescu si in PSD. Asa ca imaginile cu palma/pumnul nu ajuta si nici nu dezavantajeaza pe nimeni.
De ce a fost difuzat filmul tocmai acum, in prag de tur 2 si la 5 ani de la intamplarea pe care o prezinta? Pentru ca traim intr-o lume mizerabila. Toti apelam la cele mai murdare actiuni pentru a-i face rau dusmanului, si asta se aplica in toate momentele vietii. De ce in unele orase cu primari PD-L a fost interzisa campania electorala a altor candidati pe langa Basescu? Din acelesi motiv.
Acum o sa zic ce am vazut eu la televizor.
Dupa ce i-au fost difuzate in nas imaginile cu el lovind un copil acum 5 ani, Basescu a fost lasat pentru prima data in cariera de politician cu gura cascata, fara cuvinte. Parca era un fotbalist ce incerca sa dea un interviu. In loc sa bata cu pumnul in masa, sa spuna ca imaginile sunt trucate si sa ceara o expertiza, s-a rezumat la a spune ca va da o declaratie “maine” si va explica de ce l-a lovit pe acel copil (pentru ca spunand ca “poate a injurat-o pe doamna de langa, sau poate a zis ceva urat”, a recunoscut ca l-a plesnit). A fost prima oara cand am vazut un Basescu prins pe picior gresit, un Basescu fara discurs gata-pregatit si un Basescu las. Am vazut un Basescu fastacit.
Apoi, dupa ce s-a consultat cu consilierii de campanie, a aparut la 3 ore distanta sa spuna ca imaginile sunt trucate. Ca a spus asta nu m-a deranjat, dar ca a aparut cu ranjetul ala binecunoscut pe fata m-a enervat cumplit. Adica tu ca presedinte esti acuzat ca ai plesnit un copil si apari in fata oamenilor cu un ranjet sfidator?
In continuare au aparut 20 de mii de “specialisti” care sa spuna ca imaginile sunt adevarate sau nu. Ghici cum il cheama pe “specialistul” care a facut labe unu tvdemonstratia ca filmul e trucat pe niste imagini filmate de el de la televizor (mai exact de la Antena 3), imagini care la randul lor erau luate dupa siteul Gardianul (ceea ce inseamna ca cele 12 frameuri pe secunda care apar in filmul de pe net au mai fost “distruse” putin)? Ei, da… Il cheama Paul Agarici. Celebrul Agarici ­čśÉ Si ghici in ce campanie a fost implicat Lucian Blaga, “specialistul” chemat de PD-L sa demonteze veridicitatea imaginilor? Campania pentru europarlamentare a … PD-L. Frumos, nu?

Ultima chestie, de ce nici pana in momentul de fata Basescu nu a cerut o expertiza autorizata asupra filmului? Raspundeti voi la asta.

Dac─â ╚Ťi-a pl─âcut, cite╚Öte ╚Öi:

Comentarii (2)

  • a cerut o expertiza autorizata…dar si aia sunt tot ai lui…si vorba ceea…daca tu apareai intr-un clip ca injurai pe un pieton in timp ce conduceai…tu ce-ai fi zis? “bha, nu mai stiu…poate ca m-a enervat cu ceva” pentru ca e imposibil sa nu ramai uimit cand te vezi acolo…eu m-as intreba altceva…chiar asa de idiot il crezi pe basescu incat sa-i dea un pumn copilului ala in timp ce era in campanie? In timp ce in jurul lui erau foarte multi reporteri? Si reporterii chiar asa nu au vazut nimic? ca doar era in centrul atentiei…si copilul de ce a recunoscut ca nu l-a lovit cu pumnul si ca doar l-a atins usor in semn de “pleaca ma, duda?”

Leave a Reply

Emailul tău nu va fi publicat. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *